Social media - JK-media - Social media uitbesteden

SOCIAL MEDIA

UITBESTEDEN

Bedrijven maken vaak grote plannen voor het onderhouden van hun social media maar onderschatten vervolgens de hoeveelheid tijd die het kost om dat uit te voeren. Het gevolg is ofwel een slechte communicatie of het besluit om al vroeg de handdoek in de ring te gooien. Zonde, want een goede strategie heeft grote invloed op de persoonlijke band met je klant. Het gaat om de combinatie van waardevolle content op het juiste moment op de juiste kanalen. Dit vergroot de online zichtbaarheid van je bedrijf en kan zorgen voor meer leads naar je website én een hogere positie in Google.

Wil jij met de online communicatie van jouw bedrijf meer (potentiële) klanten bereiken? Dan is de kans groot dat je op zoek bent naar een professionele partner om je social media aan uit te besteden.

Uitbesteden

ZELF AAN DE SLAG?

Social media is het ideale communicatiemiddel om de relaties met bestaande klanten te onderhouden, maar ook je klantenbestand uit te breiden. JK-Media kan je helpen bij de opbouw en de vormgeving van je sociale kanalen. In verschillende sessies krijg je direct toepasbare kennis over de perfecte strategie voor jouw bedrijf. Ook wordt het gericht online adverteren op social media uitgebreid besproken zodat je met jouw doelgroep in contact komt.

Social media strategie